Over mij - Susanne

suus heijnen coach

De kern

Het innemen van je eigen plek, op je eigen grond staan. Trouw zijn en blijven aan jezelf. Het leren respect(eren) van je familiesysteem en verantwoordelijkheid en regie nemen voor de keuzes in je leven. Dat is waar het om gaat. Het gaat over het in verbinding staan met jezelf en kunnen thuisvesten! Voor mij een jarenlange reis van vallen en opstaan. Maar iedere dag leer ik bij omdat ik de ander wil zien als mijn spiegel.

Begeleiding door mij

Ik neem mijzelf als mens mee in de samenwerking met jou. Mijn kernwaarden zijn; het bieden van gelijkwaardigheid, menselijkheid, een veilige setting, echt contact en aandacht voor jou/ jullie en dit alles met een vleugje humor gedompeld in een sausje van 25 jaar ervaring in het werken met mensen en gezinnen.

Opleidingen en ervaring

Leuk, dat jij een kijkje neemt op mijn webpagina.

Vanaf 2003 werkzaam in de jeugdzorg en sinds 2010 met gezinnen als familietherapeut. Vanaf 2016 ben ik mij meer gaan verdiepen in het systemische werk door het volgen van verschillende opleidingen. Waaronder; familieopstellingen, organisatieopstellingen, relatietherapie (EFT en scheidingsbehandelaar (SCHIP). 

In deze opleidingen leerde ik naast het systemisch kijken en workshops te begeleiden ook mijzelf goed kennen. Ik kreeg inzicht in het ‘waarom’ van mijn patronen en de gevolgen daarvan in relatie en verbinding tot mijzelf en de ander. En met name welke invloed ik daar zelf op kon hebben.
Ik heb als kind van gescheiden ouders vastgezeten in loyaliteitsconflicten waarbij ik mijn vader afwees en voor mijn moeder zorgde. Deze basis vertaalde zich op latere leeftijd in het moeite hebben met hechten en verbinden met zowel mijzelf als de ander. Na meerdere keren burn-out te zijn geraakt heb ik inmiddels geleerd mijn patronen te doorbreken en de kracht bij mijzelf aan te boren in plaats van deze extern en/of bij anderen te zoeken. 

Inmiddels ben ik geworden wie ik ben en heb ik mij naast mijn ervaringsdeskundigheid ontwikkeld tot een systeemdenker in hart en nieren. 

Mijn systeem van herkomst

Susanne (1975) oudste dochter van gescheiden ouders met emotionele en verslavingsproblematiek (KOPP kind). Oudste van 3 zussen. Getrouwd met Moniek en bonusmoeder van haar volwassen dochter.  Wereldreiziger, crossfitter, systemisch jeugdzorgspecialist, familietherapeut en gepassioneerd eigenaar van verbindingsk8.

Kennismaken?

Heb je vragen over de therapie? Of wil je een afspraak plannen voor een kennismakingsgesprek?