people, holding hands, sunset-2561053.jpg

Coaching bij relaties

Verkeert jouw relatie in slecht weer? Weet je niet hoe hier uit te komen? De communicatie krijg je niet meer goed op gang? Dan wordt het tijd om dieper te gaan. 

SCHIP-aanpak

Met de SCHIP-aanpak haal je boven water wat al te lang ondergedompeld is geweest. Jullie leren te luisteren naar de kwetsuren die je elkaar, onbedoeld maar toch, hebt aangedaan. Daarbij gaan jullie opnieuw met elkaar verbinden. Je leert je eigen en elkaars behoeftes kennen en hierover te praten.

family, father, mother-4787015.jpg

Verbinding is de energie die bestaat tussen mensen wanneer zij zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Kunnen geven en ontvangen zonder oordeel en steun en kracht ontlenen aan de relatie.

couple, dancers, dance-5785775.jpg

EFT

Met EFT verhelderen we negatieve patronen die zijn ontstaan in je relatie. Het is een ‘dans’ waardoor je wordt meegesleept. Dit negatieve patroon is het probleem geworden in je relatie.  Tijdens de therapie gaan we aan de slag met het ontrafelen van negatieve patronen en van ieders aandeel in die ‘dans’.  Als je dat kunt zien dan ontstaat er ruimte voor een nieuwe manier van omgaan met elkaar.

Kennismaken?

Heb je vragen over de coaching? Of wil je een afspraak plannen voor een gratis kennismakingsgesprek?